Heerlijke eetavond in de Huiskamer Budel-Schoot

23-07-2018 13:12 - Ingezonden door Redactie

De maandelijkse eetavond in de Huiskamer Budel-Schoot was weer zeer geslaagd. Iedereen heeft genoten. Er werd weer flink wat gebuurt samen. Deze keer had Keurslagerij Carry van Rooij voor een heerlijk menu gezorgd. Allereerst twee heerlijke soepen: tomaten/groentensoep, aspergesoep en stokbrood met kruidenboter. Daarna was er onder meer aardappelgratin met bloemkool, broccoli en gehakt. En natuurlijk weer een overheerlijk toetje, bokkenpootjes taart gemaakt door Wendy.
Alle gasten vonden het zo lekker, dat bijna iedereen nog een keer ging opscheppen. Namens de Huiskamer en de gastvrouwen Margriet en Maria heel hartelijk bedankt Carry en Mandy!

De volgende maandelijkse eetavond is op vrijdag 31 augustus om 17.30 uur. Dan is het de buurt aan Phoe van Cafetaria het Schootje. Hij gaat voor de Huiskamer heerlijke friet bakken met frikandel of kroket. De gastvrouwen Margriet en Maria zorgen voor een heerlijke salade en toetje erbij. Belangstellenden kunnen zich aanmelden en betalen t/m 29 augustus. De kosten zijn 6€ exclusief consumpties. Maar eerst is er op zondag 12 augustus nog de maandelijkse brunch.
Hiervoor kunt u zich aanmelden en betalen t/m 10 augustus. De kosten zijn 8€ inclusief consumpties. De gastvrouwen Wilhelmien, Margriet en Maria zorgen vanaf 12 uur weer voor een heerlijke brunch. Ook in de vakantieperiode is de Huiskamer elke werkdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. En op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Er is ook koele frisdrank te verkrijgen. En er is airco, dus het is goed toeven in de Huiskamer! Heeft u nog tijd over? De mensen van de Huiskamer zijn nog op zoek naar enkele gastvrouwen/ heren. Leeftijd speelt geen rol. Loop gerust eens binnen voor informatie.