Zangvereniging de Kempengalm

14-03-2018 11:00 - Ingezonden door Redactie

De leden van zangvereniging de Kempengalm gingen afgelopen zondag al vroeg richting Limburg naar de basiliek in Susteren om daar gehoor te geven aan de uitnodiging om de dienst met hun zang op te luisteren. De akoestiek is daar geweldig en ze brachten daar de Kleine Orgelmesse ten gehore, waarbij sopraan Jeanny Meys de solo van het Benedictus vertolkte. Het was 'n geslaagde uitvoering, en men is zeer vereerd met de uitnodiging.

Nu gaat het koor weer verder voor het volgende optreden. Dit staat te gebeuren op zaterdag 17 maart om 14. 00 uur  in Onze School aan de Stationsstraat te Maarheeze.
Ze brengen een gevarieerd programma met voor elk wat wils, in verschillende talen en genres. U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Mocht u nog niet genoeg gehoord hebben, of bent u die dag verhinderd, krijgt u een herkansing en wel op zondag 25 maart bij het Lenteconcert, van 14.00 tot 16.00 uur in de Smeltkroes waar het koor zal zingen, maar ook gast is van 2 andere koren: te weten Switch uit Leende en Port Vocalis uit Maarheeze.