Open avond Cursuscentrum De Smederij

13-01-2018 17:36 - Ingezonden door Redactie

Wil jij op een andere manier in het leven staan? Of heb jij last van stress, hoofdpijn, moeheid, werkproblemen of andere klachten waar je maar niet van af komt? Bekijk het eens van een andere kant! Kom 15 januari naar de open avond in de Smederij te Soerendonk.

In De Smederij worden verschillende cursussen, opleidingen en workshops gegegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zingeving en innerlijke groei. Denk aan Familieopstellingen, cursussen Oud zeer verwerken of Groeiworkshops zoals Groeien in zekerheid. Ook kun je hier diverse opleidingen volgen tot Energetisch Systeemtherapeut of zelf leren werken met familieopstellingen.  

15 januari geven we hiervan demonstraties, kun je (oud) cursisten vragen hoe zij het hebben ervaren en zijn de docenten aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Daarnaast kun je een blik werpen in onze sfeervolle ruimtes om te zien of je hier eens een feestje wilt geven of hier een vergadering of bedrijfsuitje wilt houden.   

De Smederij is open vanaf 19.00 uur. We starten om 19:30. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Ons adres is Dorpsstraat 26 in Soerendonk.  Voor meer info zie www.desmederij.nl of bel Pierre Rooymans, 0646118917. Meer info over De Smederij als vergader- of feestruimte vind je op www.desmederijvergadert.nl.

Op de foto Cilia Kerssemakers en Pierre Rooymans van de Smederij heten u van harte welkom.