Benefietconcert Michelle and friends

12-01-2018 11:27 - Ingezonden door Redactie

Michelle Trautner uit Hamont-Achel is een rolstoelpatiënt met een beperkte mobiliteit.  Ze heeft een handbike die ze kan monteren aan haar rolstoel zodat ze zich iets sneller kan verplaatsen. Maar dit beperkt zich tot enkele kilometers.

Michelle doet veel vrijwilligerswerk in het bejaardentehuis waar de mensen haar graag zien komen. Haar grote hobby is zingen, maar vanwege haar beperkte mobiliteit is het erg moeilijk om plannen te maken om bv. in een band te gaan zingen. Ze is immers steeds afhankelijk van anderen voor de verplaatsingen. Michelle heeft ondertussen haar voorlopig rijbewijs gehaald en over twee maanden gaat ze haar rijexamen afleggen. Om haar te helpen met de aankoop van een aangepaste rolstoelauto is er een groep opgericht, Michelle's Friends. Zij organiseren op vrijdag 12 januari een benefietconcert om zo het nodige bedrag van €30.000 in te zamelen. Als Michelle zich met een auto kan verplaatsen krijgt ze volop kansen om haar hobby verder te ontplooien en te repeteren met een band, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Ook zou ze dan gemakkelijker naar haar medische afspraken kunnen gaan. Het benefiet concert op 12 januari gaat door in cinema walburg in de Kerkstraat te Hamont. Er zullen optredens zijn van Autumn Leaves, Bliss Akoestisch Duo, DJ Bliss, John Broers, Ongehoord, Stefanie van Dooren en natuurlijk Michelle zelf. Ook is er een special guest! De inkom is gratis, maar vrije donaties worden uiteraard gewaardeerd. Dit kan gestort worden op rekeningnummer BE 93363170431767 of in een daarvoor voorziene doos bij de bonnenverkoop op de avond zelf.
Indien er meer geld opgehaald wordt dan de beoogde €30.000, dan wordt het restant gebruikt voor een ander goed doel. De deuren gaan open om 19.00 uur. Hopelijk kan Michelle op de steun rekenen van veel inwoners van Hamont-Achel en omstreken!