Koffie-Connect te gast in Pelt

PELT – Feestzaal Acaciahof heeft voor deze editie van Koffie-Connect de deuren voor ons geopend. Koffie-Connect is een laagdrempelig en gratis gegeven voor netwerkende ondernemers. Iedere maand wordt er een andere locatie gekozen, en deze keer ging dit door in Pelt. 

Kristel Frey en haar schoonfamilie hebben hun best gedaan om de ondernemers van Limburg goed in de watten te leggen in deze mooie locatie. Iedereen was content van de setting en de mooie speech van Kristel Frey. Zij en haar schoonfamilie staan garant voor ondernemerschap. Zij baten samen hotel-restaurant Secretaris uit, ze organiseren events met 2connect after work en hebben nog zoveel meer in petto. Koffie-connect is een laagdrempelig en gratis event met interessante sprekers met netwerkgelegenheid via onze connect-dating. Koffie-connect gaat 1 keer in de maand door op locatie. Meer info kan je terugvinden op www.koffie-connect.be Heeft u een bedrijf en zet u deze eens graag in de kijker? U zorgt voor de koffie en wij zorgen voor tal van ondernemers bij u op de zaak.

Foto Jos Meusen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.