Koryosports, beste team Open Zuid NK

ACHEL/REGIO – Op zaterdag 23 januari heeft het wedstrijdteam van KoryoSports deelgenomen met 20 sporters aan het Open Zuid Nederlands Kampioenschap Taekwondo in Den Bosch. De meeste sportteams waren afkomstig uit Nederland en enkele teams uit België en Duitsland. Tijdens dit Open Zuid NK streden 330 sporters van de 31 deelnemende teams, om de titel “Open Zuid Nederlands kampioen 2019”.  KoryoSports nam deel met 20 sporters en wist 18 ereplaatsen binnen te slepen waarvan maar liefst 15 finalepartijen uiteindelijk 8 sporters de felbegeerde” Open Zuid Nederlands Kampioen” opleverde. Daarnaast behaalde het team de 1e prijs ‘Beste Team’ met daarbij behorende wisselbeker en winnaarsbokaal. Met acht 1e plaatsen, zeven 2e plaatsen en drie 3e plaatsen was het voor de coachen Anthony Wijnhoven, Chantal van Dorst en Nino Westhimer weer een succesvol toernooi. Ze zien ook een duidelijke progressie van het wedstrijdteam. In 2017 werd KoryoSports nog 3e beste team, 2018 2e en 2019 dus de 1e plaats.

1e plaats en de titel “Open Zuid-Nederlands Kampioen’

1e plaats Carlo van Leeuwen, Lauri Staghouwer, Joep van Limpt, Lhakesyha Martijn, Jordi Wyrwa, Nielle Vroegh , Sven Rigtering en Eva Moors. 

2e plaats Ramon Haas, Rens bakker, Joell Rose, Nikhil Nurmohamed, Dean de Ronde, Luca Martinali en Roman Kulas. 

3e plaats Samirah Wijnhoven, Cas van de Berk en Lisa Francisco,

Geen prijs, maar met een sportieve inzet Suzanne de Keijzer en Anas Ouirini.

Foto 2e van links coach en trainer Anthony Wijnhoven met de 1e plaats Bokalen