Onnodige nederlaag Rood-Wit’67/Plus tegen Dosko’32

BUDEL-DORPLEIN – Rood-Wit’67/Plus leed afgelopen zondag tegen Dosko’32 een 2-0 nederlaag. Deze nederlaag was volkomen onnodig. De Roodwitters vergaten de vele scoringskansen die ze kregen niet te verzilveren. Rood-Wit’67 was absoluut niet de onderliggende ploeg en voor rust ging de wedstrijd gelijkwaardig op. Rood-Wit’67/Plus kreeg volop kansen om de score te openen, maar Robin van Vuurden en Harm Derks zagen hun schoten net langs de verkeerde kant van de paal verdwijnen. Geheel onverwacht kwam de thuisclub in de 32e minuut op een 1 – 0 voorsprong. Vanaf 25 meter liet Willem Brouwer een schot op het Rood-Wit’67 doel los dat doelman Nick Roost te machtig was. Na deze treffer probeerden de Roodwitters de gelijkmaker te forceren, echter zonder resultaat. Na de hervatting eenzelfde beeld. Diverse goede scoringskansen werden gecreëerd door Robin van Vuurden en Geert Compen, maar steeds kon de Dosko’32 doelman Sem Beerens tijdig ingrijpen. Rood-Wit’67/Plus bleef de aanval zoeken, maar Dosko’32 bleef met uitvallen gevaarlijk. In de slotfase in de 86e minuut had dit succes. Dosko ’32 aanvaller Frans Leijssen profiteerde handig van een verdedigingsfout in de Rood-Wit’67/Plus defensie en liet met een lage schuiver de voor Rood-Wit’67/Plus doelman Nick Roost ingevallen Tom Lammers kansloos. Eindstand 2-0. Rood-Wit’67/Plus deed zichzelf deze middag in Duizel te kort en bleef met lege handen achter door de vele scoringskansen niet te benutten. I.v.m. carnaval zondag 3 maart geen voetbal. Volgende wedstrijd is zondag 10 maart uitwedstrijd tegen Terlo in Bergeijk, aanvang 14.30 uur.