Botert ’t nog?

06 juli 2018 12:09Botert ’t nog? Wat een vraag! België-Japan 3-2 ! Ik ben dan wel ‘nen Hollander, maar ik moet zeggen dat op het uiterste puntje van het puntje van mijn stoel heb gezeten.
Wat een spanning! Op een gegeven moment hing er zoveel spanning in huis dat onze hond licht begon te geven! Maar wat een uitbarsting. Wat een ontlading. Wat een klasse voetballers zijn dit. Dat ze gewoon tot de allerlaatste seconden de druk kunnen opvoeren. Dat ze kunnen wachten met de climax tot het finale moment van de wedstrijd. Nee, dat Lukaku zelfs op dát moment er nog een schepje bovenop doet door niet zelf op goal te schieten! Dan ben je gewoon wereldkampioen.
Eerst met 0-2 achterstaan, zodat de hele wereld denkt dat het een verloren zaak is (op het vliegveld van Rostok waren ze de bordjes Nippon al aan het vervangen voor Belgium), om dan vervolgens net voordat de scheidsrechter het eindsignaal fluit de 3-2 erin te knikkeren.
Iedereen juichte! In België en in Nederland! Van hier tot Tokio!
Ja lieve mensen, als op dat moment mijn hartslag richting de 200 schiet, vraag ik me geen moment af of ’t nog botert tussen ons. Of zoals je ziet op de foto: Fijn samen spelen.

Foto Bère Loos

Powered by Blog Grabber