Er aan toe

17 januari 2019 14:54De feestdagen zijn alweer een paar weken voorbij. We zijn met frisse moed aan de slag gegaan. De dagelijkse sleur is in volle gang, want er zal toch ook gewerkt moeten worden. Natuurlijk zullen we de handen weer uit de mouwen moeten steken, maar een mens mag toch ook wel eens wat. Iets om naar uit te kijken. Daar zijn we nu onderhand wel weer aan toe. Toch?
Daarom is er de Vakantiebeurs komende zondag. In Hamont. Voor die mensen die er aan toe zijn. En dat zijn er veel. Mensen die toe zijn aan vakantie. Al deze mensen komen zondag weer samen bij De Posthoorn om van gedachten te wisselen, om op ideeën te komen of om eindelijk hun welverdiende vakantie alvast te boeken.
Mocht het nu zo zijn, dat jij helemaal niet van gedachten wilt wisselen, dat het je al lang duidelijk is waar je je vakantie gaat doorbrengen of je hebt die vakantie misschien al geboekt, dan is er tóch nog een goede reden om naar de Vakantiebeurs te gaan. Kom gezellig naar mij toe! Ik zal namelijk de hele dag aanwezig zijn om al die mensen die er aan toe zijn te verwelkomen, een hand te geven of zelfs handtekening (mochten ze daar al aan toe zijn). Ik sta de hele dag op de Vakantiebeurs voor alle vragen. En mocht je daar niet direct behoefte aan hebben, doe het dan maar voor mij, want ik ben er wel aan toe. Tot zondag!

Foto ingezonden door Pasar / Tekst Arian Compen

Powered by Blog Grabber