Ik ben me d’r eentje

28 maart 2019 15:19Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk. Ik ben behoorlijk vrolijk, zo vrolijk was ik nooit.
Op zich is ‘t natuurlijk niet vreemd dat dit eendje zo vrolijk is. En het is ook niet zo heel raar dat het nog nooit zo vrolijk was. Er is ook nog helemaal niks gebeurd. Het heeft nog een heel leven voor zich en tot nu toe ging alles goed. Het heeft werkelijk geen idee wat er allemaal nog komen gaat in de komende jaren. Misschien is dat ook wel de beste manier om je door het leven te worstelen. Gewoon niet te lang stilstaan bij wat er allemaal kan gebeuren, maar genieten van het moment.
Dat doet me denken aan die vrolijke man die van een 20 verdiepingen hoog gebouw sprong. Toen ze hem vroegen hoe het ging, antwoordde hij vrolijk: “Tot nu toe gaat alles goed en ik ben pas op de helft!” Mensen, probeer niet te ver vooruit te kijken.
Ja, ik ben me d’r eentje.

Foto Toos Peerlings – Tekst Arian Compen

Powered by Blog Grabber