Ik zie ze vliegen

14 september 2018 11:53Of ik ze zie vliegen? Nou en of! Ik zie ze vliegen ja! Ik maak echt geen grappen hoor! Normale mensen hoeven dat er niet zo nadrukkelijk bij te zeggen, maar ik wel degelijk! Serieus! Omdat de meesten mij alleen maar kennen van mijn grappen en grollen, van mijn flauwekul en mijn gezever natuurlijk. Die weten niet beter dan dat ik een clown ben, een schertsfiguur, een fantast. Wat natuurlijk ook wel een beetje zo is, maar af en toe dan zie ik ze echt vliegen. Echt!
Op Kleine Brogel, de Belgian Air Force Days waren een feest voor de ongeveer 60 à 70000 luchtvaartfanaten. Het is moeilijk om al de highlights te vermelden die zich daar in twee dagen afspeelden. Ik noem het Breitling Jet Team met hun highspeed passages, de Sukhoi Su-27 die een waterafscheid kreeg na zijn performance, onze Belgische F16 tijdens zijn display en de Patrouille de France als afsluiter van het evenement. Formidabel!
En geloof het of niet, maar ik meende toch zeker dat ik daar naartoe geweest was. Bleek toch dat ik dat alleen maar gedroomd had! Ik lijk wel niet goed bij, want daar ben ik helemaal niet bij geweest. Ja lieve mensen, af en toe zie ik ze vliegen, maar dan zie ik ze ook nog echt vliegen ook!

Powered by Blog Grabber