Verschrikkelijk!

08 november 2018 15:34We zijn inmiddels weer in de wintertijd beland. De donkere, sombere dagen. Van de zomer is niets meer over dan hier en daar een uitschieter in temperatuur van 20 graden. Daarbij moet ik zeggen dat de laaghangende zon in deze tijd van het jaar ook niet echt mijn vriend is. Dagelijks meen ik dat de zonneklep in mijn auto kleiner wordt. In de nacht vriest het af en toe en in de morgen is het dan krabben geblazen. Ik krijg alweer overal stroom. Aan de auto, aan de klink van de deur en aan mijn vrouw. Wat dat betreft heb ik geen zonnepanelen nodig. Ik wek het zelf op blijkbaar. Maar als we in deze tijd van het jaar aangekomen zijn dan bekruipt mij een heel apart gevoel. Dat betekent namelijk ook dat de periode van pracht en praal, van zang en dans, van bier en vertier is aangebroken. Als ik daar aan denk ben ik alles meteen vergeten. Want beste vrienden de tijd van carnaval komt eraan! Lachen, gieren, brullen in café, zaal, theater en tent. Ik vind dit de leukste tijd van het jaar, want er is niets zo mooi als mensen aan het lachen maken. Ja lieve lezers, Ut get beginne! Geweldig! En als ik dan deze foto zie van de dames uut Mares dan vind ik dat zo mooi. Verschrikkelijk mooi!

Powered by Blog Grabber