1 mei viering

De 1 mei viering gaat door om 18.00 uur in de kapel aan het Corneliusplein te Gastel. Dit is ter ere van de opening van de Maria maand. U kunt zelf uw intenties meebrengen, deze worden tijdens de viering…1 mei viering

26-04-2018 20:56 – Ingezonden door Redactie

De 1 mei viering gaat door om 18.00 uur in de kapel aan het Corneliusplein te Gastel. Dit is ter ere van de opening van de Maria maand. U kunt zelf uw intenties meebrengen, deze worden tijdens de viering aangeboden aan Maria. Deze blijven in een gesloten enveloppe gedurende de maand mei bij Maria liggen. Vervolgens worden deze op 1 juni verbrand en de as uitgestrooid. Iedereen is van harte welkom op dinsdag 1 mei in de Kapel te Gastel 18.00 uur. Na deze viering wordt iedereen uitgenodigd bij de Kluisweg 1 voor een kopje koffie / thee met iets lekkers.

Powered by Blog Grabber