12 overwinningen op rij voor Ledub Dames 2

Na een welverdiende rust mocht Dames 2 van Ledûb Volleybal het afgelopen weekend opnemen tegen vc Polaris. Het doel was duidelijk! Winnen met 4-0 om de koppositie te pakken.?12 overwinningen op rij voor Ledub Dames 2

20-01-2019 12:00 – Ingezonden door Laura Heuvelmans – Foto Jos Meusen

Na een welverdiende rust mocht Dames 2 van Ledûb Volleybal het afgelopen weekend opnemen tegen vc Polaris. Het doel was duidelijk! Winnen met 4-0 om de koppositie te pakken.?

Na een goede teambespreking dinsdag en goed te hebben getraind afgelopen week begon Ledûb sterk en vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd. In de eerste set kwam Ledûb dan ook snel op voorsprong. Iedereen ging voor iedere bal en het ene na het andere punt werd binnen gehakt (25-14) . De tweede set werden er aan de kant van Ledûb hier en daar wat foutjes gemaakt en vc Polaris haalde steeds maar ballen van de grond waardoor Ledûb minder snel aan scoren toe kwam. Het scorebord bleef gelijk oplopen tot 18-18 waarna Ledûb toch aan het langste eind trok (25-20) . De focus liep een beetje terug en ook in set 3 gebeurde eigenlijk hetzelfde als in set 2. Hier en daar wat foutjes van beide kanten waardoor het scorebord hetzelfde eindigde als in set 2.(25-20) . Dat betekende een 3-0 voorsprong. Dit moest een motivatie zijn om die vierde set vol overtuiging binnen te slepen. Helaas kwam de 4-0 vloek om de hoek kijken. Overtuiging, servicedruk, persoonlijke fouten, er was niets meer over van het spel van Ledûb. Ondanks dat Sanne en Anna een goede invalbeurt maakten mocht dit niet resulteren in een 4-0 overwinning. Helaas 25-18 voor vc Polaris. Dus een 3-1 overwinning voor de Dames 2. Dat betekent 12 overwinningen op rij en ongeslagen. Ze staan nu op een gedeelde eerste plek met Peelpush. Op zaterdag 19 januari 2019 spelen de Dames 2 om 18.30 uur in Landgraaf! En op zondag 20 januari 2019 spelen ze om 17.00 uur de halve finale van de beker in Kessel!??Be there!

Powered by Blog Grabber