12e editie Van Horne Unplugged

De 12eeditie ‘Van Horne Unplugged’ vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 december 2018 in de aula van de Philips van Horne Scholengemeenschap, Herenstraat 298, in Weert. De avond begint om 19:30 uur. Kaarten…12e editie Van Horne Unplugged

07-12-2018 10:18 – Ingezonden door Redactie

De 12eeditie ‘Van Horne Unplugged’ vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 december 2018 in de aula van de Philips van Horne Scholengemeenschap, Herenstraat 298, in Weert. De avond begint om 19:30 uur. Kaarten kosten € 2,50 en zijn vanaf dinsdag 4 december te koop bij de stand in de aula. Toegangsbewijzen kunnen ook worden gereserveerd via het volgende mailadres: pvh.unplugged.org@gmail.com.

Vier LVO-scholen
Philips van Horne Unplugged is een akoestisch festival, dat een eigen plaats heeft verworven naast het jaarlijkse Muziekgala in het Munttheater en het fameuze Van Horne Pop in Muziekcentrum De Bosuil.   Het is het derde ‘podium’ binnen de school waar leerlingen van alle scholen van LVO-Weert (Philips van Horne, Het Kwadrant, Het College, BRAVO! College) hun muzikale kwaliteiten kunnen laten horen.
Wat in 2007 voorzichtig begon als een kleinschalige avond met akoestische muziek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de muzikale hoogtepunten op de activiteitenkalender. Verschillende muziekstijlen komen aan bod: van ballads tot rock en pop. Vorig jaar hebben ruim 300 mensen kunnen genieten van een geweldige avond met livemuziek.

Van Horne Unplugged is niet alleen toegankelijk voor (oud-) leerlingen, personeel en ouders van Het Kwadrant, Het College, BRAVO!  College en de Philips van Horne maar ook belangstellenden uit de regio Weert zijn van harte welkom.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Powered by Blog Grabber