2-sterren voor jeugdopleiding Lindelhoeven VV!

LINDEL – Na een audit door Doublepass in opdracht van de Voetbal Vlaanderen (de Vlaamse vleugel van de Voetbalbond) werden onlangs opnieuw twee sterren uitgereikt aan de jeugdwerking van LHVV met daaraan…2-sterren voor jeugdopleiding Lindelhoeven VV!

30-03-2019 10:20 – Ingezonden door Redactie

LINDEL – Na een audit door Doublepass in opdracht van de Voetbal Vlaanderen (de Vlaamse vleugel van de Voetbalbond) werden onlangs opnieuw twee sterren uitgereikt aan de jeugdwerking van LHVV met daaraan verbonden het ‘Provinciale Label’. De club is hiermee de komende 3 seizoenen zeker van provinciaal jeugdvoetbal.

Een serieuze blijk van waardering voor alle trainers, begeleiders, bestuursleden en talrijke vrijwilligers van de club. Om die kwaliteit van de opleiding te bestendigen of nog te verbeteren  zoekt de club voor volgend seizoen nog een aantal gedreven trainers, zowel voor provinciale als gewestelijke ploegen. De club heeft intussen ook de kaap van 400 leden bereikt, een mijlpaal. Mooi als volgend jaar ook het 50-jarig bestaan van de club mag worden gevierd. Proficiat!

Powered by Blog Grabber