2e  Brabaret in Cinema Walburg Hamont

HAMONT-ACHEL – Na een geslaagde eerste editie is er binnenkort weer een avond lachen, gieren, brullen.2e  Brabaret in Cinema Walburg Hamont

27-03-2019 15:30 – Ingezonden door Redactie

HAMONT-ACHEL – Na een geslaagde eerste editie is er binnenkort weer een avond lachen, gieren, brullen. Op zaterdag 13 april laat Brabaret voor de tweede keer De Walburg op zijn grondvesten trillen. Brabaret staat voor heerlijk lachen met Vlamingen (B) en Brabanders (NL). Zo is er Marlon Kicken, een Brabander met roots op Curaçao! Dit moet je meemaken! Unieke kerel! En dan is er ook nog Nigel Williams, een Vlaming met roots in Engeland! Leuke heerlijke verteller. Bruno Bittoun is dan weer een Vlaming die zijn shows in ’t Nederlands en ’t Frans speelt! En Bram Martens maakt het rijtje compleet: een Brabander met roots in Limburg! Recht voor zijn raap! Alles wordt weer op geheel eigen wijze aan elkaar geregen door Arian Compen. Brabaret is een vrij nieuw concept dat langzaam maar zeker de cafés en zalen aan het veroveren is. Afgelopen jaar bleek Brabaret al een schot in de roos. Leuke, herkenbare, gemoedelijke humor. Telkens met een andere mix van comedians. Het gaat hier om stand-up, tonpraters, cabaretiers, muzikanten etc. Een heerlijke gevarieerde avond uit voor jong en oud. Zorg dat je erbij bent, want dan hoef je niets te missen!

Lezersactie!
Bestel je kaarten hier: www.brabaret.com Normale entreeprijs €12,50 in de voorverkoop.  Voor de lezers slechts €10,- (gebruik code: ikbenerbij2019)

Powered by Blog Grabber