2e hands speelgoed-en kinderkledingbeurs

BUDEL-SCHOOT – Op zondag 7 april van 13.00 tot 15.00 uur organiseert de Ouderraad van De Wereldwijzer een 2e hands speelgoed- en kinderkledingbeurs weer in gemeenschapshuis “De Reinder” in Budel-Schoot.2e hands speelgoed-en kinderkledingbeurs

26-03-2019 14:55 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-SCHOOT – Op zondag 7 april van 13.00 tot 15.00 uur organiseert de Ouderraad van De Wereldwijzer een 2e hands speelgoed- en kinderkledingbeurs weer in gemeenschapshuis “De Reinder” in Budel-Schoot. De leden van de Ouderraad verkopen hier 2e hands speelgoed en kinderkleding die nog mooi zijn en nog zeker een ronde meekunnen. Hiervoor zijn ze nog op zoek naar voorjaars- en zomerkleding vanaf maat 86. Maar ook binnenspeelgoed zoals bijvoorbeeld auto’s, poppen, Barbie’s, lego, Playmobil, spellen, spelcomputers, knutselspullen, puzzels, kinderboeken, babyspeelgoed,… is zeker welkom.
Buitenspeelgoed zoals fietsen, stepjes, tractors, glijbaantjes, speelhuisjes en dergelijke mogen natuurlijk ook. Ook kinder- en babybenodigdheden verkopen we graag op onze beurs. Denk aan autostoeltjes, fietsstoeltjes, buggy’s, kinderwagens, wipstoeltjes, campingbedjes,… Wie verkopen de spullen voor u, maar u bepaalt de verkoopprijs! Hiervoor kunt u voorgedrukte stickervellen kopen à  €1,50 per stuk, waarmee u 21 artikelen kunt inbrengen. Ben er op tijd bij , want we geven maximaal 200 lijsten uit en op=op. De items die u aanlevert moeten worden genummerd en voorzien zijn van een prijs en omschrijving. Wij gaan proberen deze artikelen voor u te verkopen en vragen hiervoor slechts 15% van uw verkoopprijs. De rest van uw opbrengst is geheel voor uzelf. De opbrengst van de beurs komt geheel ten goede aan de kinderen van Basisschool de Wereldwijzer en Peuterspeelzaal De Kruimelhoek. U kunt de stickervellen afhalen op donderdag 14 maart van 8.30 tot 11.30 uur en dinsdag 19 maart van 8.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur bij Stomerij De Kim aan de Pater Ullingstraat 13 in Budel-Schoot. Ook is er nu de mogelijkheid om de stickervellen op vrijdag 29 maart van 18.30 tot 19.00 uur af te halen bij gemeenschapshuis De Reinder, Grootschoterweg 119 in Budel-Schoot.
Het is niet mogelijk om lijsten te reserveren en het afhalen van de lijsten is alleen mogelijk op bovenstaande data en tijden. Bij eventuele vragen kunt u mailen naar: beursbudelschoot@hotmail.com

Het inbrengen van de spullen is op zondag 7 april tussen 9.30 en 11.00 uur. De beurs is ook op zondag 7 april van 13.00 tot 15.00 uur. Niet verkochte spullen moeten worden opgehaald op zondagmiddag 7 april tussen 17.00 en 17.30 uur.
Wij hopen op veel inbreng en belangstelling! De entree van de beurs is € 1,- per persoon maar kinderen zijn uiteraard gratis.  Denkt u eraan om een tas mee te nemen?

Powered by Blog Grabber