40-Jarig jubileum bij Kerkkoor Budel-Schoot

Zaterdag 24 november vierde het gemengd kerkkoor van Budel-Schoot het Ceciliafeest. Na de plechtige mis ging iedereen naar De Reinder voor een kop koffie/thee en iets lekkers. Hierna werd Wil van Meijl…40-Jarig jubileum bij Kerkkoor Budel-Schoot

02-12-2018 15:26 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 24 november vierde het gemengd kerkkoor van Budel-Schoot het Ceciliafeest. Na de plechtige mis ging iedereen naar De Reinder voor een kop koffie/thee en iets lekkers. Hierna werd Wil van Meijl gehuldigd, omdat hij al 40 jaar als tenor zijn zangstem inzet bij het koor. Pastor Cornelissen had mooie woorden gericht aan de jubilaris en deed daarbij een verzoek of de jubilaris met hem een duet wilde zingen. Wil kon dat uiteraard niet weigeren en samen zongen ze (ongerepeteerd) Panis Angelicus als tweestemmig duet. Het klonk voortreffelijk. Na dit duet kreeg de jubilaris de gouden medaille van de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging opgespeld door pastor Cornelissen en werden ook de daarbij behorende speld en oorkonde overhandigd. Ook het koor had een mooie glazen standaard voor Wil. En voor zijn vrouw een prachtige bos bloemen. Daarna werd de jubilaris geëerd door zijn eigen koor d.m.v. een toepasselijk lied. Na deze huldiging werd de avond vervolgd met een koud warm buffet, waarbij als onderbreking Pater Adrianus van de Achelse Kluis enkele keren op zijn eigen manier zijn ervaringen als pater deelde met de aanwezigen d.m.v. zang en anekdotes. Tot slot werd er nog een loterij gehouden, waarbij elk koorlid wel enkele prijsjes had gewonnen. Na nog een uurtje nakaarten, keuvelen en wat drinken ging iedereen dan ook weer tevreden naar huis.

Powered by Blog Grabber