7e overwinning op rij voor Ledûb dames 2

Afgelopen zaterdag speelde Ledûb dames 2 tegen Tilburg dames 3. Enigszins gespannen begon Ledûb aan de wedstrijd en de stand ging gelijk op. Eenmaal boven de 20 werd de overtuiging gevonden en werd de…7e overwinning op rij voor Ledûb dames 2

16-11-2018 11:58 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag speelde Ledûb dames 2 tegen Tilburg dames 3. Enigszins gespannen begon Ledûb aan de wedstrijd en de stand ging gelijk op. Eenmaal boven de 20 werd de overtuiging gevonden en werd de set toch nog gemakkelijk binnengehaald met 25-18.
De tweede set werd sterk gestart met de servicereeks van Eva van Knippenberg. De gehele set werd met vertrouwen gespeeld en een grote voorsprong zorgde voor rust aan Budelse zijde. Ook Anna Matheeuwsen wist een mooie invalsbeurt te maken en scoorde direct een tactische bal. De set werd gewonnen met 25-15.
De derde set werd wisselvallig gestart. Veel eigen fouten van Ledûb zorgde ervoor dat het team steeds aankeek tegen een achterstand van twee à drie punten. Ondanks dat twee setpoints werden weggewerkt, was het toch Tilburg dat aan het langste eind trok met een setstand van 27-25.
Bij de start van de vierde set was de nasleep van de derde set zichtbaar, maar de focus werd snel herpakt. Dit resulteerde in een gemakkelijke overwinning (25-15).
Doordat concurrent VC Volt dames 2 tegen de eerste nederlaag aankeek, is Ledûb dames 2 de enige ongeslagen ploeg van poule B van de derde divisie.

Foto Jos Meusen

Powered by Blog Grabber