A Capella

HEEZE – Op zondag 7 april in ’t Perron: Informatief en actief. Dieper ingaan op de geheimen achter een goed arrangement.A Capella

27-03-2019 15:10 – Ingezonden door Redactie

HEEZE – Op zondag 7 april in ’t Perron: Informatief en actief. Dieper ingaan op de geheimen achter een goed arrangement. Misschien vind je het heel gewoon om de bladmuziek voor een nieuw koornummer aangereikt te krijgen, zonder er bij stil te staan hoeveel werk daaraan vooraf gegaan is. Hier ga je meer over te weten komen tijdens deze ochtend. Loekie Ruissen, muzikaal leider en arrangeur van Multi(f)vocaal, licht een tipje van de arrangeer-sluier op. Na de uitleg door Loekie en gezongen voorbeelden gaan we aan de slag. Nadat enkele oefeningen zoals inzingen en warming-up gedaan zijn, zal er een instant arrangement uitgevoerd worden. Als vervolgens na een korte pauze dieper op de materie wordt ingegaan, zal de ochtend worden afgesloten met een nummer waar iedereen blij van wordt. Kosten deelname: 10€ (incl. koffie/thee in de pauze). Vooraf aanmelden! (Dit kan t/m 2 april) 040-2264252 of info@tperron.nl o.v.v. Naam en Tel.nr. deelnemer.

Powered by Blog Grabber