A night at Broadway

Op vrijdag 26 april kan men in PC Dommelhof genieten van ‘A Night On Broadway’.A night at Broadway

20-03-2019 14:55 – Ingezonden door redactie

Op vrijdag 26 april kan men in PC Dommelhof genieten van ‘A Night On Broadway’. Dit  is een specifiek concept dat klassieke muziek, musical en jazz samenbrengt en wordt gebracht door het ensemble van Roeland Hendrikx (Hamont). Wereldwijd bekende jazz standards van Porter en Berlin, op en top Amerikaanse Opera van Gershwin en meeslepende melodieën uit Bernsteins Broadway-musicals: een potpourri die een glimlach op ieders gezicht tovert. Maar wat ons concept zo uitzonderlijk maakt, is de kwaliteit van de uitvoerders. Stuk voor stuk gerenommeerde muzikanten met jarenlange ervaring.  Sopraan Tineke Van Ingelgem, tenor Geoffrey Degives en bariton Kris Belligh volgen een boeiend parcours langs de Europese operahuizen, klarinettist Roeland Hendrikx maakt carrière tot in Japan en werkt als solist onder meer samen met de London Philharmonic. Ondersteund door het uitmuntende trio pianist Hendrik Vandeput, contrabas Joris Lindemans en percussionist Wim Eggermont garanderen zij u een concert op topniveau. Tickets zijn verkrijgbaar bij Dommelhof, tel. 0032 11 805002 of via www.rotary-overpelt.be

Powered by Blog Grabber