‘A Simple Space’ in Parktheater in Eindhoven

Gravity & Other Myths is een jonge, Australische acrobatiekgroep. In ‘A Simple Space’, dat wordt uitgevoerd door zeven acrobaten en een muzikant, is back to basic het motto. Op een grote zwarte mat wordt spectaculair kunst- en vliegwerk neergelegd op een speelse, creatieve en razend knappe manier.‘A Simple Space’ in Parktheater in Eindhoven

03-05-2018 12:12 – Ingezonden door Redactie

Gravity & Other Myths is een jonge, Australische acrobatiekgroep. In ‘A Simple Space’, dat wordt uitgevoerd door zeven acrobaten en een muzikant, is back to basic het motto. Op een grote zwarte mat wordt spectaculair kunst- en vliegwerk neergelegd op een speelse, creatieve en razend knappe manier. Zoals het ware circusartiesten betaamt, benemen ze u de adem en tarten ze alles waar sir Isaac Newton voor stond. Deze voorstelling is overal ter wereld een festivalhit en de groep kreeg al vele internationale prijzen, zoals de prijs voor Best Circus op het Adelaide Fringe Festival van 2013 en 2014. Vorig jaar was de voorstelling een van de grote knallers op het Edinburgh Festival Fringe. “A total triumph!” (The Guardian). Op 8 mei is de voorstelling te zien in het Parktheater in Eindhoven! Meer info en tickets op www.parktheater.nl

Powered by Blog Grabber