Aanleg toplaag asfalt

Deze week is de aannemer bezig met werkzaamheden aan het asfalt in de Breugelweg, van het kruispunt Steenovenstraat-Ballaststraat en de aansluitingen van Akkerstraat en Spoorwegstraat. Er wordt een toplaag…Aanleg toplaag asfalt

16-11-2018 11:52 – Ingezonden door Redactie

Deze week is de aannemer bezig met werkzaamheden aan het asfalt in de Breugelweg, van het kruispunt Steenovenstraat-Ballaststraat en de aansluitingen van Akkerstraat en Spoorwegstraat. Er wordt een toplaag aangebracht. De werkzaamheden zijn iets vroeger dan in de oorspronkelijke planning voorzien. Wie in de werfzone moet zijn kan een actuele update vinden op de website van de gemeente: https://www.overpelt.be/werken-breugelweg#toestand
Deze week wordt ook gewerkt aan de Kattestraat en Sint-Annastraat. Daar wordt een onderlaag van steenslag aangebracht.

Powered by Blog Grabber