Aanmelden verenigingen Dag van Sport & Bewegen

Koopzondag 28 april staat in het teken van sport en bewegen. Op de laatste dag van de jaarlijkse Oranjeweek Weert transformeert de binnenstad tot een waar sportspektakel, waarvoor de inschrijving voor…Aanmelden verenigingen Dag van Sport & Bewegen

16-02-2019 11:13 – Ingezonden door Redactie

Koopzondag 28 april staat in het teken van sport en bewegen. Op de laatste dag van de jaarlijkse Oranjeweek Weert transformeert de binnenstad tot een waar sportspektakel, waarvoor de inschrijving voor sportaanbieders nu is geopend.Punt Welzijn/Let’s Move en Centrummanagement Weert presenteren tijdens de koopzondag de zogenaamde Dag van Sport & Bewegen. In samenwerking met diverse sportverenigingen uit Weert en omgeving wordt het centrum omgetoverd tot een waar sportspektakel. Op de pleinen worden velden uitgezet, wedstrijden gehouden en presentaties gegeven. Bezoekers krijgen de kans alle sporten te ontdekken door de lange oranje loper over de pleinen te volgen. Kinderen kunnen met een stempelkaart gratis deelnemen aan diverse activiteiten en demonstraties en kunnen hiermee leuke sportprijzen winnen. Verenigingen uit de sport- en bewegingsbranche die willen deelnemen kunnen zich vanaf nu aanmelden via www.oranjeweekweert.nl/deelnemen. Deelname is volledig gratis.

Oranjeweek Weert
In 2019 presenteert Centrummanagement al voor de negende maal de Oranjeweek Weert. In de week van Koningsdag vindt in het centrum een feestelijk programma plaats en beleven bezoekers diverse leuke activiteiten. Sinds de komst van de koninklijke familie naar Weert in 2011 wordt de Oranjeweek gevierd. De feestweek varieert in lengte omdat de data gebaseerd worden op de periode van het weekend tot Koningsdag. De Oranjeweek vindt in 2019 plaats van 25 t/m 28 april. Net als bij voorgaande edities heeft het programma vooral een lokaal-regionaal karakter. Bijzonder is dat in 2019 voor het eerst de winkels in de binnenstad open zijn op Koningsdag, zaterdag 27 april. Meer informatie is te vinden op www.oranjeweekweert.nl.

Powered by Blog Grabber