Aanmelden voortgezet onderwijs

Zit uw kind in groep 8 van de basisschool? Dan maakt u dit schooljaar met uw kind een keuze voor een school voor voortgezet onderwijs.Aanmelden voortgezet onderwijs

25-02-2019 13:00 – Ingezonden door Redactie

Zit uw kind in groep 8 van de basisschool? Dan maakt u dit schooljaar met uw kind een keuze voor een school voor voortgezet onderwijs. De scholen van LVO Weert bieden een breed onderwijsaanbod met veel onderwijskundige extra’s. Zo is er altijd wel een school die past bij de talenten van uw kind. Aanmelden op één van de scholen van LVO Weert kan op maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019 van 19.00 tot 21.00 uur.

Leerlingen die in het schooljaar 2019-2020 starten met vmbo-basis, vmbo-kader, het Praktijkonderwijs of de zesjarige techniekopleiding kunnen zich aanmelden op Het Kwadrant. Aanmelden voor mavo (incl. mavo technologieroute), tweejarige brugklas mavo-havo, havo (incl. havo-tto) kan op de Philips van Horne. Aanmelden voor atheneum (incl. atheneum-tto) en gymnasium (incl. gymnasium-tto) op Het College Weert. Aanmelden op het BRAVO! College Cranendonck kan voor de vierjarige mavo, de eerste twee leerjaren van vmbo-basis, vmbo-kader en atheneum en de eerste drie leerjaren van de havo. Tevens hopen wij u op zeer korte termijn te kunnen berichten dat basis-, kader- en mavoleerlingen zich voor het schooljaar 2019-2020 ook kunnen aanmelden voor de zesjarige techniekopleiding op het BRAVO! College.  Tijdens de aanmeldavonden kunt u uw kind tevens aanmelden voor schoolspecifieke extra’s zoals Sportline, het Technasium of het Tweetalig Onderwijs.Leerlingen kunnen zich ook aanmelden voor KOERS (mavo-havo-atheneum). De aanmelding voor KOERS vindt plaats op Het College. Er geldt geen maximum aan het aantal inschrijvingen voor KOERS. Alle leerlingen die zich aanmelden, worden ook daadwerkelijk bij KOERS geplaatst. Ook Het Kwadrant biedt voor de BK-leerlingen volgend jaar KOERS aan. Aanmelden voor KOERS-Het Kwadrant kan tijdens de reguliere aanmeldavonden op Het Kwadrant zelf. Het minimale aantal aanmeldingen is 18 leerlingen. Bij te veel kandidaten wordt op basis van loting een keuze gemaakt. De leerling wordt geacht zelf bij de aanmelding aanwezig te zijn. Voor het aanmelden zijn de volgende documenten nodig: een kopie (voor- en achterkant) van een geldig identiteitsbewijs van de leerling, het BSN-nummer van de leerling, adviesformulier VO van de basisschool en het ingevulde aanmeldformulier (www.lvo-weert.nl) Locaties: Het Kwadrant (Thornstraat 7, Weert), Philips van Horne (Herenstraat 298, Weert), het College Weert (Parklaan 1a, Weert) en BRAVO! College Cranendonck (Jan van Schoonvorststraat 1, Budel)

Powered by Blog Grabber