Aanmelding (jeugd)leden sv Budel voorjaarscompetitie 2019

De voorbereidingen van sv Budel voor de voorjaarscompetitie 2019 zijn in volle gang.  Jeugd (jongens en meisjes) die graag bij sv Budel willen komen voetballen, worden uitgenodigd om zich nu aan te melden.Aanmelding (jeugd)leden sv Budel voorjaarscompetitie 2019

12-01-2019 10:24 – Ingezonden door Redactie

De voorbereidingen van sv Budel voor de voorjaarscompetitie 2019 zijn in volle gang.  Jeugd (jongens en meisjes) die graag bij sv Budel willen komen voetballen, worden uitgenodigd om zich nu aan te melden.

Als je dat nu doet, kun je binnenkort deelnemen aan de trainingen en mogelijk meteen bij een team worden ingedeeld en gaan voetballen. Voor de begeleiding van onze jeugdteams zijn vrijwilligers altijd welkom. Ouders of andere belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden.  Voor informatie, contact opnemen met een van onderstaande personen. Meisjes (alle leeftijden) jordydrieman@svbudel.nl, Jongens onder 12, onder 11 en onder 10  bij Rob Groenen (groenenrob@hotmail.com) of Maikel Staals (maikelstaals@hotmail.com), Jongens onder 9 bij a.van.weert42@kpnmail.nl en
Oudere jeugd bij Bennie Neijssen  (bennie.neijssen@hetnet.nl) of Jurgen van Gils (jurgen.vangils@ziggo.nl). Belangstellenden kunnen ook eerst eens komen kijken. Vanaf begin februari wordt er op het sportpark van sv Budel weer volop getraind.
Aanmelden kan door invulling van het inschrijfformulier zie ”lid worden inschrijfformulier” op de site van sv Budel. Tenslotte nog dit…senioren mannen en vrouwen zijn natuurlijk ook welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij robvantongeren@svbudel.nl

Powered by Blog Grabber