Actie voor Nierpatiënten

Wij, Danny, Erna, en onze dochters Joyce en Joni Bergmans  zijn een gezin uit Pelt en ook dit jaar hebben wij weer een actie op touw gezet in het kader van de warmste week van studio Brussel. Onze derde…Actie voor Nierpatiënten

06-12-2018 10:02 – Ingezonden door Redactie

Wij, Danny, Erna, en onze dochters Joyce en Joni Bergmans  zijn een gezin uit Pelt en ook dit jaar hebben wij weer een actie op touw gezet in het kader van de warmste week van studio Brussel. Onze derde editie zal ook dit jaar weer heten: “warmste pop up café for life”. Als goede doel hebben wij ook ditmaal weer gekozen voor de vzw nierpatienten ZOL. Wij dragen deze vzw een warm hart toe, omdat ook mijn man Danny reeds lang nierpatient is ( ondertussen wel getransplanteerd) en we dus heel goed weten wat de gevolgen van deze ziekte zijn. Het is een kleine vzw  die zich vooral inzet om het de patienten op sociaal vlak aangenamer te maken, want dialyse patienten dreigen dikwijls in een sociaal isolement te geraken. Ze organiseren ontspanningsnamiddagen, weekendjes met medische begeleiding, enz. Verder proberen ze ook het belang van orgaandonatie in de aandacht te houden door middel van lezingen, info dagen, brochures.
Onze actie zal doorgaan op zaterdag 15 december in de pop up bar van Neerpelt. We gaan open om 17.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur zullen drie live bands zorgen voor warme ambiance ! daarna zullen 6 Dj’s zorgen voor de warmste fuif ooit tot in de vroege uurtjes! het wordt gegarandeerd weer een avond voor alle leeftijden! De inkom is gratis!

Powered by Blog Grabber