Actiedag hercontrole locaties hennep en synthetische drugs

De afgelopen twee weken, van maandag 18 tot en met vrijdag 29 maart 2019, hebben er in heel Oost-Brabant acties plaatsgevonden waarin verschillende overheden samenwerkten om ondermijning en georganiseerde…Actiedag hercontrole locaties hennep en synthetische drugs

05-04-2019 11:03 – Ingezonden door Redactie

De afgelopen twee weken, van maandag 18 tot en met vrijdag 29 maart 2019, hebben er in heel Oost-Brabant acties plaatsgevonden waarin verschillende overheden samenwerkten om ondermijning en georganiseerde criminaliteit aan te pakken. In Cranendonck heeft de actiedag plaatsgevonden op donderdag 28 maart. Toezichthouders van de gemeente Cranendonck, politie en Enexis bezochten die dag een aantal adressen waar eerder hennep en/of synthetische drugs zijn aangetroffen.

In totaal zijn drie adressen gecontroleerd en zijn geen bestuurs- en strafrechtelijke overtredingen geconstateerd. Ook vanuit Enexis zijn geen misstanden waargenomen. Burgemeester Roland van Kessel vult het volgende aan: “Door middel van deze controles willen wij de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Cranendonck waarborgen. Hiermee geven we criminelen zo min mogelijk ruimte om wet- en regelgeving te overtreden. Waar nodig treden wij hard op door controles zo integraal mogelijk uit te voeren.”

Wat kunt u doen? Heeft u het vermoeden dat er in uw wijk of buurt iets niet klopt? Ga dan niet zelf op pad, maar meld dit bij de politie Brabant Zuid-Oost of bij de gemeente Cranendonck. Dit kan ook anoniem via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Powered by Blog Grabber