Activiteiten bij De Teutepeuters

Carnavalsvereniging heeft weer tal van activiteiten op het programma staan de komende weken. Een kort overzicht. Op vrijdag 1 maart is er Kindercarnaval in zaal De Posthoorn ?voor de basisscholen van Hamont.Activiteiten bij De Teutepeuters

17-02-2019 21:47 – Ingezonden door Redactie

Carnavalsvereniging heeft weer tal van activiteiten op het programma staan de komende weken. Een kort overzicht. Op vrijdag 1 maart is er Kindercarnaval in zaal De Posthoorn ?voor de basisscholen van Hamont. Een dag later vindt de Seniorenzitting ?met optredens en tonpraters plaats. Dat is eveneens in de Posthoorn. Op Zondag 3 maart trekt de stoet door de straten van Hamont. Aansluitend is er carnavalsbal en wedstrijd voor het mooist verklede feestvierders. Dinsdag 5 maart is het afsluitbal in zaal De Posthoorn ?en een wedstrijd voor het gekst verklede carnavalisten.

Powered by Blog Grabber