Activiteiten Vrouwen van Nu Cranendonck

De vereniging Vrouwen van Nu Cranendonck organiseert op dinsdag 13 november een ledenavond met Oud- Hollandse Spelen. Aanvang 19.30 uur in De Borgh. Voor aanvang van de avond is er kaartjesverkoop van de Budelse Comedie. En op donderdag 15 november wordt de directeur van Vrouwen van Nu ontvangen in het…Activiteiten Vrouwen van Nu Cranendonck

11-11-2018 12:06 – Ingezonden door Redactie

De vereniging Vrouwen van Nu Cranendonck organiseert op dinsdag 13 november een ledenavond met Oud- Hollandse Spelen. Aanvang 19.30 uur in De Borgh. Voor aanvang van de avond is er kaartjesverkoop van de Budelse Comedie. En op donderdag 15 november wordt de directeur van Vrouwen van Nu ontvangen in het televisieprogramma ‘Vrouw op Mars’ op NPO 2. Op 18 januari is er een excursie met de Seniorenvereniging naar het Provinciehuis in Den Bosch. Er is een rondleiding in het Provinciehuis, het bijwonen Statenvergadering incl koffie/thee, gevolgd door een  diner in restaurant De Platte Vonder in Someren-Eind. Het vertrek is om 11.30 uur bij Bakker Teeuwen en om 11.45 uur achter De Borgh. De kosten bedragen €30,00. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar voor Vrouwen van Nu. Opgeven en betalen kan tot en met de ledenavond op 18 december bij Ria Vermeulen.

Powered by Blog Grabber