Afrika in beeld en geluid in De Hofnar

Op donderdag 12 april om 20.15 uur is er in De Hofnar een spectaculair, visual solo concert ‚Under African Skies’.Afrika in beeld en geluid in De Hofnar

08-04-2018 11:05 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 12 april om 20.15 uur is er in De Hofnar een spectaculair, visual solo concert ‚Under African Skies’.

Al ruim 40 jaar communiceert Chris Hinze muzikaal met vreemde culturen en gaat hij gewapend met professionele audio en video opname apparatuur op pad. In dit geval is het mystieke en uiterst swingende Afrika het land van inspiratie . De combinatie van adembenemende reisimpressies (op een gigantisch scherm) en live muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle tot uitverkochte zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland. Saliah/under African Skies neemt u mee naar de fascinerende wereld van de Afrikanen, hun gemeenschappen, religies en de muziek te midden van de alles overweldigende natuur. Meer info over de voorstelling en tickets, kijk op www.hofnar.nl

Powered by Blog Grabber