Afscheid van Adam Barnyak

PELT – Sporting NeLo en Adam Barnyak zijn samen overeengekomen om geen verlengstuk te breien aan de samenwerking.Afscheid van Adam Barnyak

29-03-2019 10:07 – Ingezonden door Redactie

PELT – Sporting NeLo en Adam Barnyak zijn samen overeengekomen om geen verlengstuk te breien aan de samenwerking. Barnyak had vorig jaar opnieuw aangesloten bij Sporting NeLo maar kon zich te weinig manifesteren. Een speler met zijn kwaliteiten wil meer speelminuten krijgen en dus gaat Adam op zoek naar een nieuw team om zich te bewijzen. De club wenst Adam uitdrukkelijk te bedanken voor zijn bijdrage om onder andere de finale van de Beker van België (20/04 in Leuven) te bereiken en wenst hem veel succes in zijn verdere handbalcarrière. De sympathieke cirkelspeler gaat zijn uiterste best doen om de club te bedanken door te trachten de Beker van België te winnen.
Bedankt Adam!!

Powered by Blog Grabber