Aftellen voor nieuwe hoogheden Budel

Vele maanden, weken, dagen en uren van mond houden, niets zeggen, stiekeme afspraken, leugentje om bestwil, en veel spannende momentjes. Dat is ongeveer hetgeen centraal heeft gestaan bij diegene die zaterdag…Aftellen voor nieuwe hoogheden Budel

14-12-2018 11:16 – Ingezonden door Redactie

Vele maanden, weken, dagen en uren van mond houden, niets zeggen, stiekeme afspraken, leugentje om bestwil, en veel spannende momentjes. Dat is ongeveer hetgeen centraal heeft gestaan bij diegene die zaterdag bekend zal worden gemaakt als nieuwe Prins, Prinses of Prinsenpaar van c.v. Buulder Buk. Zaterdag 15 december begint het Prinsenbal om 21.00 uur in zaal Proost aan de Deken van Baarsstraat. We nemen afscheid van Frank Beerten als Prins Frank III, de 64e Prins van de Buulder Buk. De Commissie Bals heeft beloofd dat het ook dit jaar weer een spannende en originele bekendmaking gaat worden die je niet mag missen. Dus reden te meer om de kerstboom een avond alleen thuis te laten en te zorgen dat je erbij bent. De bekendmaking zal niet zo lang op zich laten wachten, want er moet natuurlijk ook flink gefeest kunnen worden. En daar willen de nieuwe hoogheden: Prins, Prinses, Prinsenpaar en adjudanten met vorst, Raad van Elf en alle andere aanwezigen graag aan meedoen.
Ook zullen we dan weten of al die gokkers het bij het rechte eind hadden en de goede naam hadden ingestuurd naar secretaris@buulderbuk.nl. Wil je nog op de valreep een gokje wagen dan kan dat natuurlijk. Tips, maar liefst 16 in totaal, zijn na te lezen op de website www.buulderbuk.nl. Op zondagochtend zal de rest van Budel die niet meer in de zaal bij Proost binnen konden het Bokkenblaaike in de brievenbus vinden. Daar zal op de voorpagina te zien zijn wie als 65e in de rij komt nadat we als Buulder Buk met deze traditie begonnen in 1955 met Jan Rooymans als Prins Jan I.

Powered by Blog Grabber