Albert Heijn trakteert ouderen

De Albert Heijn in Budel wilde in de Week van de eenzaamheid iets betekenen voor de bewoners van zorgcentrum Mariënburght. Een erg leuk idee, waar ze in Mariënburght natuurlijk iets mee wilden doen.Albert Heijn trakteert ouderen

22-10-2018 13:14 – Ingezonden door Redactie

De Albert Heijn in Budel wilde in de Week van de eenzaamheid iets betekenen voor de bewoners van zorgcentrum Mariënburght. Een erg leuk idee, waar ze in Mariënburght natuurlijk iets mee wilden doen. Op woensdag 3 oktober, tijdens de muziekmiddag, kwamen medewerkers van AH Budel de ouderen van het zorgcentrum verwennen met allerlei lekkers. Gedurende de gezellige middag gingen zij rond met heerlijke hapjes en drankjes. De aanwezigen genoten enorm van deze extra’s. We hoorden regelmatig: “Wat mooi dat ze dit voor ons doen”, of  “wat leuk, zo uit onverwachte hoek!” Een waarlijk mooie geste van de kruidenier om de hoek, die óók op de oudjes let.

Powered by Blog Grabber