Algemeen directeur PSV Toon Gerbrands geeft zeer indrukwekkende lezing

Circa 90 geïnteresseerden waren naar het kerkje getogen op vrijdagavond 23 november om te luisteren naar het interessante verhaal van de algemeen directeur van PSV, Toon Gerbrands. Het onderwerp van de…Algemeen directeur PSV Toon Gerbrands geeft zeer indrukwekkende lezing

02-12-2018 16:29 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Meusen

Circa 90 geïnteresseerden waren naar het kerkje getogen op vrijdagavond 23 november om te luisteren naar het interessante verhaal van de algemeen directeur van PSV, Toon Gerbrands. Het onderwerp van de lezing “De maakbaarheid van succes?!” begon met een aantal imposante passages uit de loopbaan van Toon Gerbrands. Iedereen kent hem namelijk als directeur van PSV maar hiervoor heeft hij tal van functies bekleed in de Nederlandse topsport. Het verhaal wist de aanwezigen direct te boeien met zijn kijk op het leveren van topprestaties onder hoge druk. Hedendaagse topsporters moeten niet alleen dagelijks het maximale uit hun zelf halen, ze moeten zich ook kunnen weren tegen alle (negatieve) media perikelen. Het verschil tussen winnen en verliezen is volgens Toon Gerbrands voor 90% te controleren maar 10% staat en gaat met geluk of pech. Feit blijft dat bij iedereen die op welke wijze dan ook is betrokken bij een profclub, continu maximale focus dient te hebben. Iedere dag moet er gepresteerd worden. Sleutelwoorden bij het behalen van successen zijn het nemen van verantwoordelijkheden. Daarnaast worden er geen excuses getolereerd. Naast veel leden van de Vrienden van het Schepenhuis, was er ook een aantal niet-leden op de avond afgekomen. Leuke afsluiting van deze geslaagde avond was dat een aantal jongens van het G-elftal van SV Budel een presentje aan Toon Gerbrands hebben mogen overhandigen.

Powered by Blog Grabber