Algemeen overleg CV de Roesdonkers

Carnaval in Roesdonk vieren en regelen we voor elkaar en met elkaar. Daarom willen we iedere inwoner van Roesdonk uitnodigen om met ons te brainstormen over de invulling van Carnaval 2019. We willen graag met jullie in gesprek gaan over de volgende onderwerpen om te kijken hoe we dit jaar Carnaval gezamenlijk…Algemeen overleg CV de Roesdonkers

10-12-2018 16:22 – Ingezonden door Redactie

Carnaval in Roesdonk vieren en regelen we voor elkaar en met elkaar. Daarom willen we iedere inwoner van Roesdonk uitnodigen om met ons te brainstormen over de invulling van Carnaval 2019. We willen graag met jullie in gesprek gaan over de volgende onderwerpen om te kijken hoe we dit jaar Carnaval gezamenlijk weer tot een geweldig dorpsfeest kunnen maken.
Onderwerpen:
–           d’n Aftrap (bouwersbal)
–           Invulling commissies en Raad van 11
–           Optocht, geluidsniveau
–           Promopakket, kleuren Carnaval
–           Ideeënbus
Wil je erbij zijn of heb je nu al een suggestie voor ons, dan laat het ons zeker weten.  Meld je aan via info@cvderoesdonkers.nl, zodat we weten hoeveel koffie we klaar kunnen zetten. Het overleg is op woensdag 12 december om 20.30 uur bij Den Donck. Hopelijk kunnen jullie er bij zijn, en maken we van Carnaval 2019 weer een groot feest. Want Carnaval in Roesdonk, dat maken we samen!

Powered by Blog Grabber