Amber Meijer is voorleeskampioen van Basisschool De Boogurt

Wat was het spannend op woensdag 28 november, tijdens de finaleronde van de voorleeswedstrijd, op De Boogurt. De leerlingen van groep 7 en 8 hadden zich in de speelzaal verzameld om te luisteren naar de…Amber Meijer is voorleeskampioen van Basisschool De Boogurt

11-12-2018 10:17 – Ingezonden door Redactie

Wat was het spannend op woensdag 28 november, tijdens de finaleronde van de voorleeswedstrijd, op De Boogurt. De leerlingen van groep 7 en 8 hadden zich in de speelzaal verzameld om te luisteren naar de prachtig voorgelezen fragmenten van de 4 deelnemers: Evie, Amber, Bram en Sam. De deelnemers zelf waren natuurlijk best wel zenuwachtig. Maar onze kanjers hadden zich goed voorbereid want het was voor de jury, bestaande uit 3 personen, een flinke klus om de voorleeskampioen te bepalen. Er werd gekeken naar verschillende aandachtspunten zoals bijvoorbeeld het leestempo en de voorleestoon. De winnaar is geworden: Amber Meijer uit groep 7! Zij mag tijdens de volgende ronde voorlezen in de bibliotheek, samen met de winnaars van de andere scholen in Cranendonck. De uiteindelijke winnaar van Cranendonck mag op 22 mei 2019 voorlezen tijdens de landelijke voorleeswedstrijd in de schouwburg van Amstelveen.

Powered by Blog Grabber