Arian Compen in Lexke Theatercafé met Oudejaarsconference

Eind van dit jaar ontvangt Lexke Theatercafé Arian Compen en daar zijn we heel blij mee. Met Arian krijgen we een totaal andere persoonlijkheid op het podium, maar dat is ook het mooie van het concept….Arian Compen in Lexke Theatercafé met Oudejaarsconference

10-12-2018 16:28 – Ingezonden door Redactie

Eind van dit jaar ontvangt Lexke Theatercafé Arian Compen en daar zijn we heel blij mee. Met Arian krijgen we een totaal andere persoonlijkheid op het podium, maar dat is ook het mooie van het concept. Lexke theatercafé probeert altijd een grote diversiteit aan artiesten op het podium te brengen en met Arian Compen is dit zeker gelukt. Arian neemt u tijdens deze voorstelling op zijn geheel eigen manier mee door het jaar 2018, soms als zichzelf, soms als een typetje.
Deze entertainer staat bekend om zijn droge humor en is inmiddels wereldberoemd in Soerendonk en omstreken. Naast het tonproaten treedt hij al jaren regelmatig op met avondvullende voorstellingen. Het is voor hem ook niet de eerste keer op het podium van Lexke Theatercafé, in 2015 hebben we hem voor het eerst mogen ontvangen. Tevens treedt hij op als stand-up comedian, presenteert hij avonden en is inmiddels van vele markten thuis. We zijn heel benieuwd hoe Arian zijn Oudejaarsconference gaat opzetten, want dit is wel een geheel nieuwe discipline voor hem.
Hij heeft nog niet veel willen loslaten over de Oudejaarsconference. Eigenlijk wilde hij alleen de  naam van de voorstelling vertellen: Wissichallang! Na aandringen kregen we nog te horen dat hij ook de zaal wil betrekken bij zijn verhaal. Wat hij wel en wij nog niet allang wisten, dat gaat hij u haarfijn uitleggen tijdens de Oudejaarsconference in Lexke theatercafé. De kaarten voor zaterdag 29 december zijn uitverkocht maar voor vrijdag 28 december zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Wees er snel bij, want op = op. De kaarten voor de losse voorstellingen kosten 15 euro per stuk. Kaarten voor de Oudejaarsconference 2018 zijn tijdens de reguliere openingstijden verkrijgbaar in gemeenschapshuis De Borgh. Via www.lexke.nl  kunnen ook kaarten besteld worden. Op https://twitter.com/LexkeTheater en Facebook zijn de laatste activiteiten van het theatercafé bij te houden.

Powered by Blog Grabber