Autoschade Aarts in Budel

Als hersteller van alle soorten schade, groot en klein, aan diverse auto’s, motors, bedrijfswagens, caravans en campers is Autoschade Aarts hét adres voor uw wagen wanneer u schade heeft opgelopen. Zaakvoerder…Autoschade Aarts in Budel

10-12-2018 16:20 – Ingezonden door Redactie

Als hersteller van alle soorten schade, groot en klein, aan diverse auto’s, motors, bedrijfswagens, caravans en campers is Autoschade Aarts hét adres voor uw wagen wanneer u schade heeft opgelopen. Zaakvoerder Frans Aarts zit al jarenlang in de wereld van het schadeherstel en is sinds 1987 op zelfstandige basis gestart. Wat begon met een kleine werkplaats aan huis, groeide uit tot een bedrijf met een ruime werkplaats, burelen en twee vaste werknemers Bart en Johan, in de Fabrieksstraat in Budel. Bovendien werd de werkplaats onlangs nog meer uitgebreid.

Want vanaf nu zijn er verschillende afdelingen in de werkplaats. Zo is er nu een apart gedeelte voor het industrieel spuitwerk, een aparte ruimte voor de herstellingen aan auto’s, trikes, campers,… Bovendien is er nog een extra ruimte voorzien voor de opslag van diverse onderdelen en winter- en zomerbanden. “Omdat er nu verschillende afdelingen zijn, hebben we een beter overzicht van de werken die we voorhanden hebben,” legt Frans uit.

Bijna alle beschadigingen kunnen hersteld worden bij Autoschade Aarts.  Gaande van een kleine deuk tot grote schade. Allerhande voertuigen zijn hier welkom, zoals personenauto’s, bedrijfswagens, motoren, caravans en campers,… Dankzij het deskundige team, bestaande uit Johan, Bart en Frans, en de moderne werktuigen kunnen alle voertuigen op de beste service rekenen. Uw beschadigde wagen kan gratis opgehaald worden en teruggebracht, indien dit gewenst is. Als extra bonus wordt uw auto ook nog eens gepoetst afgeleverd! Niet enkel de herstellingen worden mooi voor u in orde gemaakt, ook het papierwerk wordt uit handen genomen. Zo maakt Frans alle administratie, verzekeringspapieren en schadeformulieren graag voor u in orde. En iedereen kan er rekenen op een gratis leenauto, zodat u niet zonder vervoer komt te zitten tijdens de reparatie.

Ook is het bedrijf gespecialiseerd in industrieel spuitwerk, kunststof lassen en polyester reparaties. Verwarmingsradiatoren, maar ook machine onderdelen , kunststof profielen en andere onderdelen kunnen zonder problemen en professioneel gespoten worden. En dankzij het kunststof lassen kunnen o.a. bumpers en andere onderdelen uit kunststof gerepareerd worden. Erg handig voor reparaties aan caravans en campers.

Naast hersteller is dit bedrijf ook het aanspreekpunt als het gaat om trikes. De verhuur van trikes is erg populair en van heinde en verre weten ze Frans Aarts te zitten. Zowel voor het ombouwen, het verkopen of het verhuren van trikes  kan iedereen bij Trike Verhuur Budel terecht. Het ombouwen van een trike gebeurt uiteraard volledig naar wens van de klant. Denk hierbij aan o.a. dikke vorken, dikke tanks en exclusief spuitwerk. Aarts is tevens subdealer van Boom-trikes, een merk dat een erg hoge kwaliteit garandeert. En uiteraard is iedereen voor de aankoop of de huur van een trike hier ook aan het juiste adres. Uw trike kan eveneens opgehaald worden en teruggebracht, indien dit gewenst is. Kijk zeker eens op www.trikeverhuurbudel.nl voor alle mogelijkheden en meer info.

Autoschade Aarts is gelegen aan de Fabrieksstraat 106 c in Budel en is iedere werkdag geopend van 7.45 uur tot 17.30 uur, en zaterdag van 8 uur tot 13 uur. Daarnaast zijn ze altijd telefonisch te bereiken via 0031495 49 58 93. Kijk ook zeker eens op www.autoschadeaarts.nl of op www.trikeverhuurbudel.nl

Powered by Blog Grabber