Basisschool de Stapsteen helpt de Sint en slaat de handen ineen voor de Stoomboot 2.0.

Afgelopen week heeft basisschool de Stapsteen op verzoek van de Sint een vernieuwde en gepimpte versie van de stoomboot gemaakt. Alle kinderen van de basisschool werkten samen aan dit project. Kinderen…Basisschool de Stapsteen helpt de Sint en slaat de handen ineen voor de Stoomboot 2.0.

03-12-2018 20:38 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen week heeft basisschool de Stapsteen op verzoek van de Sint een vernieuwde en gepimpte versie van de stoomboot gemaakt. Alle kinderen van de basisschool werkten samen aan dit project. Kinderen van 4 t/m 12 jaar werkten met elkaar in kleine groepjes aan 75 verschillende kamers voor de stoomboot die daarna in de hal werd opgebouwd door enkele enthousiaste ouders. De samenwerking tussen de kleine- en de grote kinderen was geweldig en iedereen leerde hierbij verschillende dingen: elkaar helpen, ideeën bij elkaar opdoen, creatief denken, samenwerken, geduld hebben en zoveel meer. De boot pronkt nu in de hal van de school. Op 4 december zal de Sint de boot komen bewonderen en kijken welke ideeën hij meeneemt voor zijn eigen stoomboot.

Powered by Blog Grabber