BBeterzorg: gespecialiseerde en kwalitatief goede wondverzorging

REGIO – Het hebben van een wond is vaak erg lastig.BBeterzorg: gespecialiseerde en kwalitatief goede wondverzorging

02-04-2019 12:00 – Ingezonden door Redactie

REGIO – Het hebben van een wond is vaak erg lastig. Als een wond langer dan 4 weken bestaat dan is er vrijwel zeker meer aan de hand, een infectie, slechte bloedvaten of bijvoorbeeld een wond door druk. . Sinds kort kunt u hiervoor een beroep doen op BBeterzorg ,gespecialiseerd zijn in het behandelen van complexe wonden.  BBeterzorg heeft in Zuidoost-Brabant twee nieuwe vestigingen, in Veldhoven en Geldrop, waardoor ook inwoners van Cranendonck en omgeving deze hulp kunnen inschakelen. Claudia Noten bedrijfsleidster bij BBeterzorg geeft graag een woordje uitleg over hoe er bij Bbeterzorg gewerkt wordt. :

“BBeterzorg is al 11 jaar actief in Zuid-Limburg. Met de nieuwe vestigingen in Geldrop en Veldhoven kunnen we ook patiënten uit deze regio voorzien van professionele wondzorg,” vertelt Claudia. De medewerkers van BBeterzorg zijn of worden allemaal opgeleid om de verzorging van complexe wonden op zich te nemen. “Dit kunnen chronische wonden zijn, maar ook infecties, brandwonden en andere moeilijk te behandelen wonden”.
Onze patiënten worden naar ons doorverwezen door de huisarts, ziekenhuis of specialist wanneer een wond niet naar verwachting geneest en de behandeling specifieke kennis behoeft.” BBeterzorg heeft afspraken met de meeste  en grote zorgverzekeraars waardoor de zorg meestal wordt vergoed. De wondverpleegkundigen en -consulenten worden intern opgeleid en hebben de nodige kennis om de beste zorg te bieden. “Zowel de locatie in Geldrop, als die in Veldhoven beschikken over  een polikliniek, waar de patiënt ook terecht kan voor de verzorging van zijn wond. Een groot voordeel hiervan is dat de patiënten er op afspraak terecht kunnen en dus geen rekening hoeven te houden met wachttijden. Als het voor patiënten niet mogelijk is om naar de polikliniek te komen, zal de wondzorg in de thuissituatie plaatsvinden. . Daarom is ons motto:  ‘Naar de poli als het kan, thuis als het moet’!”

BBeterZorg is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen. Iedere patiënt krijgt bij de opstart, tijdens een anamnesegesprek  een duidelijke uitleg over de manier van werken van BBeterzorg. De locatie in Veldhoven is gelegen aan de Kruisstraat 23 A, in Geldrop is de praktijk gelegen aan de Vincentiusstraat 1. BBeterzorg is  telefonisch te bereiken via telefoonnummer: 0031 850479310. Voor meer informatie: www.bbeterzorg.nl

Powered by Blog Grabber