BC Budel 1 (midweek) nog steeds ongeslagen!

Woensdag 12 december speelde BC Budel 1 hun 5-de wedstrijd, nu tegen Reusel 1. Men begon met de heren- en damesdubbel, waarin de heren van Budel (Jürgen Thijssens en Hans van Hoof) het moeilijk hadden. Ze maakten zelf redelijk veel fouten en verloren hierdoor de 1ste set vrij dik met 10-21. In de 2de…BC Budel 1 (midweek) nog steeds ongeslagen!

21-12-2018 10:50 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 12 december speelde BC Budel 1 hun 5-de wedstrijd, nu tegen Reusel 1. Men begon met de heren- en damesdubbel, waarin de heren van Budel (Jürgen Thijssens en Hans van Hoof) het moeilijk hadden. Ze maakten zelf redelijk veel fouten en verloren hierdoor de 1ste set vrij dik met 10-21. In de 2de herpakten ze zich wat, maar verloren toch met 19-21 en dat was dus niet genoeg voor een drie setter.  
In het damesdubbel kwamen invalster Diane Kerkhofs en Riek Bogers niet in de problemen en wonnen gemakkelijk van Reusel met 2 keer 21-9.

Bij de eerste gemengd dubbel speelde Hans samen met Diane. Het was in de 1ste set te merken dat ze nog aan elkaar moesten wennen en verloren deze dan ook redelijk dik met 9-21. In de 2de set gingen ze hun spel wat aanpassen en dat resulteerde in een 21-17 overwinning. In de 3de set gingen ze dan ook netjes door en wonnen deze met 21-15, waardoor ze een nette overwinning behaalden op het eerste dubbel van Reusel.
Het tweede gemengd dubbel van Jürgen en Riek werd dan weer gemakkelijk gewonnen. De 1ste set hadden de tegenstanders nog wel wat weerstand te bieden met 21-18, maar in de 2de set ging de overwinning erg makkelijk naar Budel met 21-10.
Jürgen had het erg moeilijk tegen de eerste heer van Reusel en verloor dan ook in twee sets:  17-21 en 13-21. Voor de tweede heren single ging Hans in de eerste set nog dik onderuit met 13-21. Maar die moet het (zoals wel vaker) hebben van de lange adem en won de 2deen 3de set met 21-15 en dus uiteindelijk deze zware partij.
Diana was invalster en had aan twee sets genoeg om de overwinning ook hier naar Budel te halen. Het was in de 1ste set nog wel spannend (24-22), maar de 2de set ging ook naar Diana en won deze met 21-18. Riek moest tegen een invalster uit Reusel en deze dame was wel wat minder dan de dame waar Riek normaal tegen moest spelen. De overwinning ging dan dus ook vrij gemakkelijk naar Riek met 21-8 en 21-9.  Hierdoor was de eindstand een mooie 6-2 overwinning voor Budel 1, wat nog steeds ongeslagen blijft. Andere uitslag: BC Linne – BC Budel 3 (Heren): 7-1

Powered by Blog Grabber