BC Budel 1 wint weer

Budel 1 recreanten speelde woensdag 27 februari met twee invallers tegen Veghel.BC Budel 1 wint weer

11-03-2019 09:32 – Ingezonden door Redactie

Budel 1 recreanten speelde woensdag 27 februari met twee invallers tegen Veghel.  Vanwege afwezigheid van Hans van Hoof en Rian Kramer werden Tom Hendriks en Tamara Tijssen “ingehuurd”. Samen met Jürgen Thijssens speelde Tom een herendubbel, waarbij de 1ste set met 21-10 gewonnen werd. De 2de set werd helaas afgegeven, ook al hadden ze ruim voorgestaan. Maar in de 3de set ging de winst met 21-14 naar Budel. De dames van Veghel waren te sterk in de damesdubbel. In het begin van de 1ste set lukte het Riek Bogers en Tamara nog om bij te blijven door inzet, maar helaas werden beide sets verloren met 21-17. De 1ste gemengd dubbel met invallers Tamara en Tom, die ze speelden als dubbel, was zeer succesvol. Door slim en fanatiek te spelen werd deze partij in 2 sets gewonnen. De mixed dubbel van Riek en Jürgen werd ook gemakkelijk gewonnen. De enkelpartij van Jürgen werd  spannend. Er werden pittige rally’s gespeeld, met name in de 2de set. Jürgen won de 2de set uiteindelijk net in de verlenging. Tom maakte het helemaal spannend door 3 sets te spelen. De 1ste set was hij goed begonnen en won die vrij eenvoudig. Maar de 2de set verliep anders: met ondiep spel van Toms kant werd deze set met 20-22 verloren. Er volgde een spannende 3de set, die hij tot slot net won met 21-19. Tamara en Riek moesten hun meerdere erkennen in de sterke dames van Veghel. Vooral Tamara had hard gewerkt, maar helaas zonder winst. Ook Riek moest in 2 sets het onderspit delven. Daarmee werd de eindstand 5-3 voor Budel en bleek dus die 3-setter van Tom doorslaggevend te zijn voor de winst tegen een gevaarlijke concurrent voor de titel. Budel 1 staat nu weer op de 1ste plaats in de poule en blijft in de running voor het kampioenschap.
Wilt u ook eens kennis maken met deze snelle sport, kom dan op de woensdagavond eens kijken in De Zuiderpoort. Of bel Ans Goossens (0031 495-494329) voor nadere info voor de jeugd en Eddy Duprée (0031 6-52300975) voor de senioren. En nadere informatie is te vinden op www.bcbudel.nl

Powered by Blog Grabber