Bedrijfsbezoek aan ondernemers op Rondven in Maarheeze

Op 22 januari bracht het bestuur van Ondernemersnetwerk OKE samen met het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan ondernemers op Bedrijventerrein Het Rondven. Maarheeze kent een hele grote…Bedrijfsbezoek aan ondernemers op Rondven in Maarheeze

13-02-2019 19:45 – Ingezonden door Redactie

Op 22 januari bracht het bestuur van Ondernemersnetwerk OKE samen met het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan ondernemers op Bedrijventerrein Het Rondven. Maarheeze kent een hele grote groep ondernemers, ondernemers die actief zijn in vele branches en vakgebieden. Om deze diversiteit zichtbaar te maken, zijn er vier bedrijven bezocht:
• Ruitershop Online
• Q-Blinds
• Forma Verde
• WorkspaceA2
Bedrijven met allemaal hun eigen specialisatie, innovaties, maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant. Het college van B&W vindt het mooi om te horen en te zien dat er met zoveel trots en passie wordt gewerkt en bedankt OKE voor het inspirerende bedrijfsbezoek! OKE biedt ondernemers in Maarheeze een ondernemersnetwerk om kennis en ervaring te delen, elkaar te inspireren en te ontmoeten en zet zich in om ondernemers in Maarheeze beter zichtbaar te maken.

Powered by Blog Grabber