Bekendmaking eerste artiesten Zurrik Live

SOERENDONK – De komende weken zullen we alle artiesten die aan Zurrik Live deelnemen aan jullie voorstellen met deze week R.A.T.S., Carlijn Leijssen en Marcel Groenen.Bekendmaking eerste artiesten Zurrik Live

02-04-2019 11:44 – Ingezonden door Redactie

SOERENDONK – De komende weken zullen we alle artiesten die aan Zurrik Live deelnemen aan jullie voorstellen met deze week R.A.T.S., Carlijn Leijssen en Marcel Groenen.
De afterparty wordt verzorgd door de band R.A.T.S. met als zanger John Bakx uit Zurrik! R.A.T.S neemt u mee in een show die voor jong en oud publiek is. De muzikale gedreven bandleden zorgen voor een optreden met klanken die variëren van liedjes uit de sixties tot aan de moderne muziek van nu! Een breed scala aan bekende nummers die iedereen van jong tot oud mee kan zingen! Dit belooft dus een spectaculaire afsluiting te worden van beide avonden van Zurrik Live!

Carlijn Leijssen is 25 jaar en komt uit Soerendonk. “Ik woon nu ruim 2 jaar in Budel samen met mijn vriend Joep. In mijn vrije tijd speel ik toneel bij Toneelvereniging KPJ SOS en zing ik samen met Saskia bij onze band ‘The Second Hand Band’. Ik speel ook al een aantal jaren saxofoon bij het SMG. Zo heb ik alle edities van Zurrik Live al meegespeeld en heb ik vorig jaar ook een aantal nummers gezongen tijdens Zurrik Live. Dit jaar ben ik ook weer van de partij en hopelijk gaan we er met zijn allen een feestje van maken!”
Daarnaast stelt Marcel Groenen zich aan u voor: “Het is alweer 5 jaar geleden dat ik voor het eerst heb mogen proeven van de twee mooie muziekavonden die het SMG samen met de artiesten had neergezet. Voor mij was dat de kans om op te treden voor een groter publiek.
Door drukke werkzaamheden tijdens het opstarten van mijn eigen bedrijf is het zingen en optreden helaas een beetje naar de achtergrond verdrongen. Dit is het perfecte moment om het weer helemaal op te pakken en ik ben daarom blij dat het SMG mij ook deze editie van Zurrik live heeft gevraagd een aantal liedjes te zingen. Dorpsgenoten zouden mij wel eens hebben kunnen zien optreden op de Bonte avonden in Roesdonk. In de optredens zit dit jaar weer de nodige variatie, waardoor het voor iedereen een leuke avond belooft te worden. Ik kijk ontzettend uit naar een prachtige Zurrik live 2019 met het SMG en de andere artiesten. Hopelijk ga ik jullie allemaal zien op dit mooie feestje, want wat is er gezelliger dan een zaal die helemaal vol zit met een enthousiast publiek!”

Powered by Blog Grabber