Beleef de Kerstvakantie in Theater De Hofnar

Heb jij met de feestdagen nog een plekje vrij om iets leuks te gaan doen met je (klein) kinderen? Kom dan naar Theater De Hofnar! De maand december is weer in volle gang. De maand van het gezellig samen…Beleef de Kerstvakantie in Theater De Hofnar

18-12-2018 08:57 – Ingezonden door Redactie

Heb jij met de feestdagen nog een plekje vrij om iets leuks te gaan doen met je (klein) kinderen? Kom dan naar Theater De Hofnar! De maand december is weer in volle gang. De maand van het gezellig samen zijn met familie en vrienden. De perfecte gelegenheid om samen iets leuks te gaan doen en waar kan dit beter dan in Theater De Hofnar. Hieronder lichten wij een aantal van onze voorstellingen en films toe.

Op woensdag 2 januari is de gratis voorstelling ‘Poppenkastshow’(2+) van Jan Kavelaars en Moniek Tazelaar te zien. Het verhaal: op een avond wordt de toverkroon van de lieve, sterke koning gestolen. Clown Archibald gaat er alles aan doen om deze terug te veroveren. Samen met hem wordt het een grote feestshow met veel muziek en dans. Sluit de Kerstvakantie samen af bij de jeugdvoorstelling ‘Masha en de Beer Live! op vrijdag 4 januari. Tijdens deze voorstelling komt Masha samen met Beer en al haar bekende vriendjes terecht in een doldwaas avontuur.

De animatiefilm ‘Ferdinand’ (6+) draait op woensdag 2 januari in Theater De Hofnar. Op donderdag 3 januari kan je genieten van de films ‘Shaun het schaap’ (AL) en ‘Beauty and the Beast’ (12+). De film is inclusief een glaasje ranja, een kopje koffie of thee voor aanvang van de films. Bekijk ook onze kersttips in de agenda of kijk ons volledige aanbod tijdens de Kerstvakantie op www.hofnar.nl. Kaarten reserveren kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie of bel naar 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber