Belgisch Kampioenschap Juniors indoor te Gent

Afgelopen zaterdag vond in Gent het Belgisch Kampioenschap voor Juniors plaatsBelgisch Kampioenschap Juniors indoor te Gent

11-03-2019 09:44 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag vond in Gent het Belgisch Kampioenschap voor Juniors plaats. Sporting Atletiekclub Neerpelt had twee juniors in de wedstrijd en de resultaten mochten gezien worden! Jacey Coene kwam uit op het onderdeel hoogspringen. Na een spannende wedstrijd de sprong ze bijna haar persoonlijk record. Op 1 cm na sprong ze 1, 65 meter. Hiermee viel ze net buiten het podium. De bronzen medaille-winnaar sprong even hoog, maar Jacey had een sprong meer nodig om deze hoogte te halen. Op de 400 meter had SACN Jinte Palmans in de wedstrijd. Jinte kwam uit in de snelste reeks waar ze ook haar tweede beste prestatie ooit liep met 1’00”01. Dit leverde haar een vijfde plaats op. Proficiat atleten en trainers!

Powered by Blog Grabber