Bella Italia – Italiaanse topsongs in het Munttheater

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn al net zo rijk als die van de geliefde Italiaanse keuken.Bella Italia – Italiaanse topsongs in het Munttheater

03-05-2018 15:15 – Ingezonden door Redactie – Foto Robin Kamphuis

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn al net zo rijk als die van de geliefde Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus om u onder te dompelen in La Dolce Vita en te genieten van een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van o.a. Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Milva en niet te vergeten de grote hits die we kennen door versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti. De drie fantastische zangers Leonie Meijer, Marijn Brouwers, Merijn Oerlemans en een aantal geweldige musici heten u vanavond benvenuto nella Bella Italia! Te zien dinsdag 8 mei om 20.15 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 27,50 incl. theaterdrankje. Kaarten en info: www.munttheater.nlof via de Theaterkassa, telefoon 0031 495-513575.
Foto Robin Kamphuis

Powered by Blog Grabber