Berenfeest

Toon je genereuze hart en zorg ervoor dat Kiwanis Neerpelt Noord-Oost ook in 2019 veel kinderen kan helpen. Neem deel aan ons fantastische berenfeest op zaterdag 17 november en koop een beer! Een overzicht…Berenfeest

17-11-2018 08:04 – Ingezonden door Redactie

Toon je genereuze hart en zorg ervoor dat Kiwanis Neerpelt Noord-Oost ook in 2019 veel kinderen kan helpen. Neem deel aan ons fantastische berenfeest op zaterdag 17 november en koop een beer! Een overzicht van de hoopgevende projecten die in 2018 mede mogelijk gemaakt werden door jouw steun vind je op deze website blog.kiwanispelt.be onder de tag “projecten”. Als je de lachende gezichten van deze kinderen ziet, weet je dat dit meer is dan gewoon een leuke avond. Dit berenfeest gaat door in Manège Mikkenhof, Eindstraat, Grote Heide, Neerpelt. Er zijn activiteiten voor jong en oud en er is een uitgebreide selectie van hapjes en drankjes is beschikbaar. Om 17.00 uur gaat de Berentocht van start, om 18.00 uur is er de Kidsparty en om 21.30 uur is de Berenfuif. Een organisatie van Kiwanis Neerpelt Noord Oost. De entree bedraagt €5 en reserveren kan via berenfeest.eventbrite.com

Powered by Blog Grabber